Jump to content

I. Országos Kerékpáros Találkozó és Fesztivál most hétvégén a Balatonnál

2017. 08. 23. 19:13


Péntektől vasárnapig Balatongyörök fogadja a kerékpárok szerelmeseit. Koncertekkel, kerékpártúrákkal várják az érdeklődőket. Még jó lesz az idő, irány a Balaton!

Az I. Országos Kerékpáros Találkozón és Fesztiválon augusztus 25-én pénteken a jó hangulatról Rock & roll show-val a Győri Nemzeti Színház művészei, majd a Happy Gang gondoskodik, éjjel pedig nagyszabású retrodiszkó várja a látogatókat.

Augusztus 26-án, szombat délelőtt 10 órakor laza kerékpártúrák indulnak. Délután kettőkor megismerkedhetünk a kerékpározás történetével, majd 17 órakor indul Keszthelyre a nagyszabású, jótékonysági célokat szolgáló kalapostúra. Este fél nyolckor a Mystery Gang adja meg az alaphangulatot, őket követi Ganxsta Zolee  és a Kartell, és diszkóval zárják az estét.

Az I. Országos Kerékpáros Találkozó és Fesztivál augusztus 27-én, vasárnap reggel kilenckor össznépi reggelivel és azt követően közös kerékpártúrával folytatódik.

A nyár nagy bringás eseménye mindegyik napon számos érdekes, hasznos információt, új ismereteket, tartalmas szórakozást kínál. Vetélkedők, kvízjátékok, bringaszerelési oktatás, extrémsport-bemutatók, kerékpár-szépségverseny, KRESZ-képzés, bikarodeó, hennafestés, tetoválás és sörbicikli, mellett a résztvevők megismerkedhetnek a kerékpáros-szervezetekkel, továbbá betekintést nyerhetnek a magyarországi és uniós kerékpárút-fejlesztési tervekbe.

További információ az eseményről ITT található.

(Forrás: kerekparoselet.hu; hirado.hu; kép: google)